Το Έντεχνο Ωδείο τιμά τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη σε μια συναυλία αφιέρωμα με τη συμμετοχή καθηγητών και σπουδαστών του ωδείου. 
Τετάρτη 29 Ιουνίου 9.00μ.μ στο κηποθέατρο Μ.Χατζιδάκις. 
Είσοδος ελεύθερη 
mikisth
"ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ "
 
Το Έντεχνο Ωδείο με χαρά ανακοινώνει τη δημιουργία βιωματικού Μουσικοπαιδαγωγικού   Εργαστηρίου  για   ενήλικες   με   διδάσκοντα   τον δάσκαλο-μουσικοπαιδαγωγό Πέτρο Τζανάκη.
 
 Το εργαστήριο απευθύνεται σε βρεφονηπιοκόμους, νηπιαγωγούς, δασκάλους και μουσικούς. Βασικό στόχο   έχει   την   απόκτηση   σχετικών   δεξιοτήτων,   τη   βελτίωση   ή   τον εκσυγχρονισμό   της   επαγγελματικής   τους   ικανότητάς   σε   θέματα μουσικοκινητικής.
 
Ο πρώτος κύκλος του εργαστηρίου ξεκινά αρχές Νοεμβρίου 2021και ολοκληρώνεται με 20 δίωρες συναντήσεις, κάθε Πέμπτη 6:30.
Θα δοθεί φάκελος με ανάλογο υλικό, καθώς και Βεβαίωση Συμμετοχής.
ergastirienilikon

Με χαρά   φέτος εντάσσεται στους καθηγητές μας ο παγκοσμίου φήμης  μέταλ κιθαρίστας  Gus Drax ,αποκλειστικά στην Κρήτη  στο Έντεχνο Ωδείο σε online μαθήματα και δια ζώσης σε συγκεκριμένες ημερομηνίες .

GusDrax

"Music Performance "
 
Σπουδαστές των τμημάτων :
Τραγουδιού τάξη Λένας Χατζηγεωργίου
Ντραμς τάξη Νίκου Παγωμένου και Ηλεκτρικής-ακουστικής Κιθάρας τάξη Δημήτρη Νεονάκη "Επί Σκηνής "
 
Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου σε έναν εξαιρετικό χώρο Hugo - A Dream Place .
 
Στο πιάνο συνοδεύει ο Μανώλης Κανακάκης.
liveperformance
Επιστρέφουμε ανανεωμένοι την 1η Σεπτεμβρίου με νέα τμήματα, σεμινάρια και συνεργασίες,  για μία ολοκληρωμένη μουσική εκπαίδευση.
Οι εγγραφές για τη νέα σχολική περίοδο 2021-2022 ξεκινούν τη Τετάρτη 1/9/2021
 
Για πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά  προγράμματα και τα μαθήματα η γραμματεία του ωδείου λειτουργεί  από Δευτέρα εως Παρασκευή  11.00-13.00 και 17.30- 20.30. Σάββατο 11.00- 13.00.
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2810 312741
 
eggrafes21 22