"Εαρινή Συναυλία "
 
Την Τετάρτη 26 Απριλίου στην αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου-Πολιτιστικό Κέντρο θα πραγματοποιηθούν δύο συναυλίες των  τάξεων Πιάνου, Κιθάρας Μονωδίας Σαξοφώνου Ακορντεόν 
 
Δίδαξαν οι καθηγητές: Ακρασάκη Μαρία, Μωραιτάκη Μαρία Ραμουτσάκη Μίρκα Κανακαράκη Κάλλια,Κογκάκης Μανόλης  Σόφτση Ειρήνη Τζανάκης Πέτρος, Φραγκιαδάκη Ελευθερία, Χατζηγεωργίου Λένα.
Στο πιάνο συνοδεύει ο Μιχάλης Διαλυνάς. 
 
Σας περιμένουμε!
 
earinisinaulia
Το Έντεχνο Ωδείο παρουσιάζει τη Μουσική Παράσταση Θεάτρου Σκιών ‘’Ο Καραγκιόζης Μαέστρος των Χριστουγέννων’’ την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017 στις 8.30μ.μ στη Βασιλική Αγίου Μάρκου. 
 
karagiozis
 
Συμμετέχουν: Χορωδία Ορχήστρα Κιθάρας και Οργανικό Σύνολο Έντεχνου Ωδείου.
Διεύθυνση Xορωδίας & Ορχήστρας- Λένα Χατζηγεωργίου
Υπεύθυνη Ορχήστρα Κιθάρας Φραγκιαδάκη Ελευθερία
Θέατρο Σκιών :Γιάννης Παπαδόπουλος 
Συμμετέχουν οι μουσικοί : 
Φλάουτο: Αλεξάκη Μαρία 
Κανονάκι : Κανακάκης Μανώλης
Glockenspiel: Καραλή Ασπασία 
Πιάνο:Κουσαθανάς Ορέστης, Κανακάκης Μανώλης 
Κοντραμπάσο: Παπαδάκης Μάνος 
Κρουστά: Παγωμένος Νίκος 
Βιολί: Κουρούπης Γιώργος 
Ακορντεόν: Κανακάκης Μανώλης 
Κιθάρα :Κογκάκης Μανόλης ,Φραγκιαδάκη Ελευθερίας  
 Ηλεκτρ Ακουστ.Κιθάρα Nick Vailer   
Σαξόφωνο Κάλλια Κανακαράκη
 
Ενορχήστρωση – Χορ. Επεξεργασία: Δημήτρης Καρβούνης

ΕΤΗΣΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Φτάνοντας στο τέλος μιας ακόμη όμορφης και παραγωγικής χρονιάς ....
Oι μαθητές και οι καθηγητές του Έντεχνου Ωδείου θα παρουσιάσουν μια μουσική διαδρομή με κομμάτια κλασικής, έντεχνης ,σύγχρονης και παραδοσιακής μουσικής.
etisiasinaulia

Βραδιά Κιθάρας με τους σπουδαστές της σχολής κιθάρας του Έντεχνου Ωδείου!

Συμμετέχουν σπουδαστές του τμήματος φλάουτου,πιάνου,φωνητικής και η χορωδία του Έντεχνου Ωδείου!

vradiakitharas

Μια βραδιά αφιερωμένη στο μεγάλο συνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη από τους μαθητές τραγουδιού και λαϊκών οργάνων του Έντεχνου Ωδείου.Τη βραδιά πλαισιώνουν μουσικά οι καθηγητές του Έντεχνου Ωδείου!

vasilistsitsanis

Στις 7 με 9 Απριλίου 2017, θα διεξαχθεί το 2ο Φεστιβάλ Κιθάρας Κρήτης, με την συμμετοχή κορυφαίων κιθαριστών διεθνούς φήμης.
Το Φεστιβάλ Κιθάρας Κρήτης διοργανώνεται από το Έντεχνο Ωδείο Ηρακλείου και τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών, ενώ από τον πρώτο κιόλας χρόνο διοργάνωσης του, συγκαταλέγεται στα κορυφαία διεθνή κιθαριστικά φεστιβάλ.
Σημαντικό γεγονός θα αποτελέσει και πάλι η εμφάνιση της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κρήτης, αποτελούμενη από πενήντα (50) και πλέον Κρητικούς κιθαριστές, υπό την διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Φεστιβάλ, Βαγγέλη Μπουντούνη και σολίστ τους παγκοσμίου φήμης κιθαριστές, Στέλιο Γκόλγκαρη, Μάρω Ραζή & Μιχάλη Σουρβίνο.
Ξεχωριστή τιμή για το Φεστιβάλ, αποτελεί η σύμπραξη του περίφημου ντουέτου εγχόρδων String Demons, καθώς και του Κρητικού φλαμενκίστα, Γιώργη Κοντογιάννη "Κρης".
Οι συναυλίες του Φεστιβάλ, θα διεξαχθούν στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου, ενώ τα σεμινάρια και οι διαγωνισμοί του Φεστιβάλ, στους χώρους του Έντεχνου Ωδείου Ηρακλείου.

festivalkitharascrete

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων το Έντεχνο Ωδείο παρουσιάζει παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα. Ένα γιορταστικό μουσικό
οδοιπορικό, που περιλαμβάνει ελληνικά παραδοσιακά κάλαντα , από διάφορες περιοχές της Έλλάδας (Θράκη, Κρήτη, Πελοπόννησος, Κέρκυρα, Καστοριά,
Μακεδονία, Δωδεκάνησα, , Ξάνθη, Κύπρος, κ.α.), συνδεμένα με αποσπάσματα από Χριστουγεννιάτικα διηγήματα του Φώτη Κόντογλου

christmas

Βραδιά τραγουδιού με τους σπουδαστές φωνητικής της Λένας Χατζηγεωργίου!

Στο πιάνο συνοδεύει ο Μανώλης Κανακάκης!

milon tis eridos live